Pika e fortë e Bashës, Arben Ristani në “Absolut 4”: Gënjen pa iu dridhur qerpiku

Publikuar më: 11/11/2021, ora 22:29

Pika e fortë e Bashës, Arben Ristani në “Absolut 4”: Gënjen pa iu dridhur qerpiku

Publikuar më: 11/11/2021, ora 22:29

I ftuar në “Absolut 4” në A2CNN, ish sekretari i Partisë Demokratike, Arben Ristani ka folur lidhur me pikat e forta dhe të dobëta të kreut demokrat, Lulzim Bashës.

Pika e fortë e Bashës, Arben Ristani në “Absolut 4”: Gënjen pa iu dridhur qerpiku

Publikuar më: 11/11/2021, ora 22:29

I ftuar në “Absolut 4” në A2CNN, ish sekretari i Partisë Demokratike, Arben Ristani ka folur lidhur me pikat e forta dhe të dobëta të kreut demokrat, Lulzim Bashës.