Pikat e basteve, 1 javë përpara mbylljes – A2

Pikat e basteve, 1 javë përpara mbylljes

Tirana pa pika bastesh dhe kazino në çdo 100 metra do të duket si një qytet krejt tjetër. Nga 1 janari, kur hyn në fuqi ndalimi i kazinove dhe pikave të basteve, për shumëkënd do të jetë një mundësi për t’iu larguar vesit të kumarit.
Megjithëse, ligji për biznesin e kumarit lë hapësira për dyshime se tregu do të monopolizohet në vetëm një kompani online, në rrugët e Tiranës gjen lehtësisht komente pozitive për mbylljen e pikave të basteve.