Pikat e forta dhe të dobëta të bashkëpunimit Shqipëri-Kosovë

Publikuar më: 21/6/2022, ora 09:31

Pikat e forta dhe të dobëta të bashkëpunimit Shqipëri-Kosovë

Publikuar më: 21/6/2022, ora 09:31

Në studion e "Dita jonë" ishte i ftuar ekonomisti Dritan Shano.