Pikëpyetjet e heqjes së sporteleve dhe kalimi i shërbimeve “online”

Publikuar më: 2/5/2022, ora 19:41

Pikëpyetjet e heqjes së sporteleve dhe kalimi i shërbimeve “online”

Publikuar më: 2/5/2022, ora 19:41

I ftuar në studion e “Ditarit”, në A2 CNN, ishte Agron Haxhimali, kryetar i Shoqatës së Bashkive.