Pikëpyetjet e vizitës së Xi Jingpin në Moskë, pedagogu Fetoshi: Kina, aleate e Putin, armike e SHBA

Publikuar më: 22/3/2023, ora 15:08

Pikëpyetjet e vizitës së Xi Jingpin në Moskë, pedagogu Fetoshi: Kina, aleate e Putin, armike e SHBA

Publikuar më: 22/3/2023, ora 15:08

Kina kërkon të paraqitet si negociator paqeje mes Rusisë dhe Perëndimit. Por roli i “dragoit” në arenën ndërkombëtare po ravijëzohet gjithmonë e më shumë në krah të Moskës dhe vizita e Presidentit Xi Jingpin në Moskë, ku u prit nga Vladimir Putin, ngriti edhe më shumë pikëpyetje mbi të ardhmen e luftës dhe sfidave globale. I ftuar në Ditarin e A2 CNN, Arben Fetoshi, pedagog në universitetin e Prishtinës

Pikëpyetjet e vizitës së Xi Jingpin në Moskë, pedagogu Fetoshi: Kina, aleate e Putin, armike e SHBA

Publikuar më: 22/3/2023, ora 15:08

Kina kërkon të paraqitet si negociator paqeje mes Rusisë dhe Perëndimit. Por roli i “dragoit” në arenën ndërkombëtare po ravijëzohet gjithmonë e më shumë në krah të Moskës dhe vizita e Presidentit Xi Jingpin në Moskë, ku u prit nga Vladimir Putin, ngriti edhe më shumë pikëpyetje mbi të ardhmen e luftës dhe sfidave globale. I ftuar në Ditarin e A2 CNN, Arben Fetoshi, pedagog në universitetin e Prishtinës