Pikëpyetjet pas dorëheqjes së Zaev? Analisti Hajdari: Jo qasje serioze ndaj Open Balkan. Tregoi revoltë ndaj BE

Publikuar më: 4/11/2021, ora 21:11

Pikëpyetjet pas dorëheqjes së Zaev? Analisti Hajdari: Jo qasje serioze ndaj Open Balkan. Tregoi revoltë ndaj BE

Publikuar më: 4/11/2021, ora 21:11

Një qëndrim të paqartë dhe jo serioz ndaj Open Balkan, e ka konsideruar analisti nga Shkupi Fejzi Hajdari, dorëheqjen e kryeministrit Zoran Zaev. Në studion e Debati në A2 CNN ai tha se, dorëheqja e tij vjen si një revoltë ndaj Bashkimit Europian kur priste një datë për negociatat.

Pikëpyetjet pas dorëheqjes së Zaev? Analisti Hajdari: Jo qasje serioze ndaj Open Balkan. Tregoi revoltë ndaj BE

Publikuar më: 4/11/2021, ora 21:11

Një qëndrim të paqartë dhe jo serioz ndaj Open Balkan, e ka konsideruar analisti nga Shkupi Fejzi Hajdari, dorëheqjen e kryeministrit Zoran Zaev. Në studion e Debati në A2 CNN ai tha se, dorëheqja e tij vjen si një revoltë ndaj Bashkimit Europian kur priste një datë për negociatat.