Ping-Pong me drejtësinë, KLGJ fajëson Gjonajn për stokun e çështjeve gjyqësore

Prej më shumë se 5 vitesh fjala “Reformën në Drejtësi” është kryefjalë e artikulimeve të politikanëve shqiptar, por situata në sistemin gjyqësor nuk është më optimalja dhe institucionet fajësojnë njëra-tjetrën. Kjo është në thelb çfarë del nga raporti i Parlamentit mbi punën e institucioneve të pavarura.