Pingpongu, një sport i harruar nga çdo institucion

Publikuar më: 23/4/2022, ora 14:00

Pingpongu, një sport i harruar nga çdo institucion

Publikuar më: 23/4/2022, ora 14:00

Pingpongu, një sport i ringjallur në Shqipëri, por i harruar nga çdo institucion. Për herë të parë në vendin tonë, pingpongu erdhi në vitet 70-80 ku shumë vajza e djem të rinj kërkonin ta mësonin dhe të bëheshin pjesë e kësaj loje. Edhe sot ky sport, ndonëse për një kohë të gjatë i harruar vijon të praktikohet nga qindra sportistë pa dallim moshe, gjinie apo krahine. Një sport i bukur, i vështirë dhe ku vetëm me vullnet mund të arrish përpara. Thirrja e tyre është një dhe e vetme, t’i kushtohet më shumë rëndësi në mënyrë që ngjyrat kuqezi të ngrihen lart dhe në eventet europiane.

Pingpongu, një sport i harruar nga çdo institucion

Publikuar më: 23/4/2022, ora 14:00

Pingpongu, një sport i ringjallur në Shqipëri, por i harruar nga çdo institucion. Për herë të parë në vendin tonë, pingpongu erdhi në vitet 70-80 ku shumë vajza e djem të rinj kërkonin ta mësonin dhe të bëheshin pjesë e kësaj loje. Edhe sot ky sport, ndonëse për një kohë të gjatë i harruar vijon të praktikohet nga qindra sportistë pa dallim moshe, gjinie apo krahine. Një sport i bukur, i vështirë dhe ku vetëm me vullnet mund të arrish përpara. Thirrja e tyre është një dhe e vetme, t’i kushtohet më shumë rëndësi në mënyrë që ngjyrat kuqezi të ngrihen lart dhe në eventet europiane.