Pipero: Të gjithë mund të sëmuremi, edhe ata që janë marrë me shumë sport

Mjeku Pëllumb Pipero, në një lidhje të drejtpërdrejtë me studion e “Ditari” në A2, deklaroi se koronavirusi mund të prekë këdo, edhe ata persona që janë të rinj dhe që janë marrë me sport.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 7 raste të reja në 24 orët e fundit, 416 në total
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 7 raste të reja në 24 orët e fundit, 416 në total
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 7 raste të reja në 24 orët e fundit, 416 në total