Pipero tregon se kur do të jetë fundi i pandemisë

Një ditë pasi bëri vaksinën mjeku Pëllumb Pipero foli për efektet e saj, pikëpyetjet dhe dyshimet që ngrihen për të, si edhe për fundin e pandemisë.