Piramida 4 mijë vjeçare hap dyert për publikun në Egjipt – A2

Piramida 4 mijë vjeçare hap dyert për publikun në Egjipt

Piramida 4 mijë vjeçare “Lahun” në Egjipt hapi dyert për publikun për herë të parë, duke shfaqur një rrjet nënkalimesh dhe një dhomë varri. Një ekip i vogël arkeologësh nga Ministria Egjiptiane e Antikitetit shpenzoi rreth një vit duke pastruar pjesët e brendshme të piramidës, që ishin mbuluar nga gurët e shumtë.

Shkarkoni aplikacionin e A2