“Piramida” në Korçë, 12 të ndaluar për shpërndarje lëndësh narkotike

Policia e Korçës ka njoftuar se ka ndaluar 12 persona në kuadër të operacionit policor “Piramida”. Të ndaluarit ishin pjesë e një grupi të strukturuar kriminal në fushën e trafikimit të lëndëve narkotike dhe shpërndarjes të drogave të forta.