Pjesë të dronit rus në Rumani, vriten 16 civilë në Donjeck, Zelensky: Të mposhtim djallin Rusi

Publikuar më: 6/9/2023, ora 16:48

Pjesë të dronit rus në Rumani, vriten 16 civilë në Donjeck, Zelensky: Të mposhtim djallin Rusi

Publikuar më: 6/9/2023, ora 16:48

Ushtria ruse bombardoi tregun e një qyteti në Donjeckt të Ukrainës duke vrarë 16 civilë, mes tyre dhe një fëmijë. Presidenti Zelenski kërkoi mposhtjen pa vonese të "djallit Rusi". Rumania konfirmon se në territorin e saj kanë rënë pjesë të një droni rus.

Pjesë të dronit rus në Rumani, vriten 16 civilë në Donjeck, Zelensky: Të mposhtim djallin Rusi

Publikuar më: 6/9/2023, ora 16:48

Ushtria ruse bombardoi tregun e një qyteti në Donjeckt të Ukrainës duke vrarë 16 civilë, mes tyre dhe një fëmijë. Presidenti Zelenski kërkoi mposhtjen pa vonese të "djallit Rusi". Rumania konfirmon se në territorin e saj kanë rënë pjesë të një droni rus.