Pjetri dhe Kajmaku, Bushati shpjegon pse nuk ka filtra për këto raste – A2

Pjetri dhe Kajmaku, Bushati shpjegon pse nuk ka filtra për këto raste

Deputeti i Partisë Socialiste, Ervin Bushati, i ftuar në studion e Ditari në A2, deklaroi se rastet e denoncuara nga Partia Demokratike për të zgjedhurit e PS-së për kryetarë bashkie “janë përgjegjësi personale”.