Plaga e shpopullimit: Kapshtica, fshati prej të cilit po ikin të gjithë

Dikur me 250 familje ndërsa tani me më pak se gjysmën, Kapshtica e njohur për radhët në dogana dhe fluksin e lëvizjeve, ka një panoramë krejt tjetër në brendësi të fshatit. Më shumë se kushdo këtë situatë e përjetojnë të moshuarit, të cilët kanë mbetur të vetmuar.