Plagjiaturë apo jo? Baleti premierë në Teatrin e Operas dhe Baletit si kopje e ”One”

Publikuar më: 8/11/2021, ora 12:49

Plagjiaturë apo jo? Baleti premierë në Teatrin e Operas dhe Baletit si kopje e ”One”

Publikuar më: 8/11/2021, ora 12:49

Dheu ishte elementi kryesor, kjo ishte e kuptueshme. Por, mënyra se si përdorej ky element dukej i ngjashëm me një shfaqje tjetër baleti, vendosur në skenë rreth 5 vite më parë nga një kompani baleti që quhet Vertigo. Shfaqja e tyre titullohet “One”, e jona “Humus”.

Plagjiaturë apo jo? Baleti premierë në Teatrin e Operas dhe Baletit si kopje e ”One”

Publikuar më: 8/11/2021, ora 12:49

Dheu ishte elementi kryesor, kjo ishte e kuptueshme. Por, mënyra se si përdorej ky element dukej i ngjashëm me një shfaqje tjetër baleti, vendosur në skenë rreth 5 vite më parë nga një kompani baleti që quhet Vertigo. Shfaqja e tyre titullohet “One”, e jona “Humus”.