Plagosja e 36-vjeçarit në Vlorë, gjendet i djegur mjeti i dyshuar

Publikuar më: 6/1/2022, ora 10:27

Plagosja e 36-vjeçarit në Vlorë, gjendet i djegur mjeti i dyshuar

Publikuar më: 6/1/2022, ora 10:27

Ka zhvillime pas ngjarjes së djeshme ku në lagjen Pavarësia të Vlorës një 36-vjecar u plagos në dorë me armë zjarri. Sipas autoriteteve policore, është gjetur i djegur një automjet i markës "Audi Q7", i cili dyshohet se është përdorur nga autorët e ngjarjes. Mjeti është gjetur në një rrugë dytësore të fshatit "Trevëllazër", dhe dyshohet të jetë përdorur nga autorët e ngjarjes kriminale. Gazetarja Jerola Ziaj jep detaje.

Plagosja e 36-vjeçarit në Vlorë, gjendet i djegur mjeti i dyshuar

Publikuar më: 6/1/2022, ora 10:27

Ka zhvillime pas ngjarjes së djeshme ku në lagjen Pavarësia të Vlorës një 36-vjecar u plagos në dorë me armë zjarri. Sipas autoriteteve policore, është gjetur i djegur një automjet i markës "Audi Q7", i cili dyshohet se është përdorur nga autorët e ngjarjes. Mjeti është gjetur në një rrugë dytësore të fshatit "Trevëllazër", dhe dyshohet të jetë përdorur nga autorët e ngjarjes kriminale. Gazetarja Jerola Ziaj jep detaje.