Plagosja e ish-kreut të PS në Vaun e Dejës, atentatorët e ndoqën me motor me targa angleze

Publikuar më: 9/11/2021, ora 15:46

Plagosja e ish-kreut të PS në Vaun e Dejës, atentatorët e ndoqën me motor me targa angleze

Publikuar më: 9/11/2021, ora 15:46

A2 CNN siguron foton e atentatorëve të ish-kreut të Partisë Socialiste në Vaun e Dejës, Nikolin Huba. Ngjarja e cila u regjistrua 2 muaj më parë vijon të mbetet e pazbardhur ndërsa 54-vjeçari u ndoq nga persona të paguar dhe u qëllua dy herë me pistoletë.

Plagosja e ish-kreut të PS në Vaun e Dejës, atentatorët e ndoqën me motor me targa angleze

Publikuar më: 9/11/2021, ora 15:46

A2 CNN siguron foton e atentatorëve të ish-kreut të Partisë Socialiste në Vaun e Dejës, Nikolin Huba. Ngjarja e cila u regjistrua 2 muaj më parë vijon të mbetet e pazbardhur ndërsa 54-vjeçari u ndoq nga persona të paguar dhe u qëllua dy herë me pistoletë.