Plagosja në Allias, hetuesit dyshojnë se grabitësit mund të kenë njohje me familjen Laze – A2

Plagosja në Allias, hetuesit dyshojnë se grabitësit mund të kenë njohje me familjen Laze

Petrit dhe Afërdita Laze do të dilnin nga banesa e tyre në Allias kur dy persona u futën brenda dhe qëlluan me çifte në drejtim të tyre.