Plakja e popullsisë, nevojat për shëndetësinë në rritje, investimet mungojnë

Publikuar më: 28/1/2022, ora 16:05

Plakja e popullsisë, nevojat për shëndetësinë në rritje, investimet mungojnë

Publikuar më: 28/1/2022, ora 16:05

Plakja e popullsisë në vend do të rrisë nevojën për shërbim mjekësor më të shpeshtë dhe cilësor. Pa investimet e duhura, pa një strategji dhe e goditur gjithashtu nga pandemia, shëndetësia shqiptare mbetet pas duke mos ofruar shërbimin e duhur. Kjo përballë problematikave të tjera që nxisin largimin e bluzave të bardha, si pagat e ulëta.

Plakja e popullsisë, nevojat për shëndetësinë në rritje, investimet mungojnë

Publikuar më: 28/1/2022, ora 16:05

Plakja e popullsisë në vend do të rrisë nevojën për shërbim mjekësor më të shpeshtë dhe cilësor. Pa investimet e duhura, pa një strategji dhe e goditur gjithashtu nga pandemia, shëndetësia shqiptare mbetet pas duke mos ofruar shërbimin e duhur. Kjo përballë problematikave të tjera që nxisin largimin e bluzave të bardha, si pagat e ulëta.