Planet ambicioze të qeverisë së re, Hoti: Sukseset e para në gjysmën e mandatit

Në një intervistë ekskluzive për A2 nga Alba Alishani, zëvendëskryeministri i Kosovës Avdullah Hoti flet për prioritetet e Qeverisë Kurti dhe qasjes së re të Prishtinës zyrtare mbi dialogun me Serbinë.