Planet për sezonin veror, si do të duken pushimet e vitit 2020?

E ardhmja e fluturimeve “low cost”, opsionet e pushimeve, si dhe shtyrjet e kësteve të kredive që u mundësua në kushtet e Covid-19. Gazetari Anxhelo Haruni ishte i ftuar në Dita Jonë, ku foli rreth ekonomisë dhe biznesit.