Plani B i Metës në “shahun” me socialistët

Presidenti paralajmëron se ka ende lëvizje për të kryer në lojën e shahut mes tij dhe maxhorancës. Rrëzimi në seri në Kuvend i dekreteve të Ilir Metës për kthim ligjesh, sipas juristëve të Presidencës nuk është fundi i betejës. Në 2 vitet e fundit, Meta ka firmos 19 të tillë dhe Gjykata Kushtetuese duket si plani i tij B.