Plani francez mbërrin në Shkup, Macron: Ujdi mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë

Publikuar më: 30/6/2022, ora 19:13

Plani francez mbërrin në Shkup, Macron: Ujdi mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë

Publikuar më: 30/6/2022, ora 19:13