Plani i masave, nga ora 06:00 e mëngjesit nis bllokimi i qarkullimit, 2 mijë efektivë në terren

Publikuar më: 5/12/2022, ora 23:22

Plani i masave, nga ora 06:00 e mëngjesit nis bllokimi i qarkullimit, 2 mijë efektivë në terren

Publikuar më: 5/12/2022, ora 23:22

Që prej orës 06:00 të mëngjesit të datës 6 dhjetor të gjitha rrugët që të çojnë për në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” dhe stadiumit “Air Albania” do të jenë të bllokuara.

Plani i masave, nga ora 06:00 e mëngjesit nis bllokimi i qarkullimit, 2 mijë efektivë në terren

Publikuar më: 5/12/2022, ora 23:22

Që prej orës 06:00 të mëngjesit të datës 6 dhjetor të gjitha rrugët që të çojnë për në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” dhe stadiumit “Air Albania” do të jenë të bllokuara.