Plani i vaksinimit, fillon fushata, por ende priten dozat e mëdha të AstraZeneca

Shefja e procesit të imunizimit, Iria Preza sjell në A2 detaje nga procesi i vaksinimit kundër koronavirusit në Shqipëri që tashmë ka nisur dhe në Shkodër.