“Plani Macron” trazon maqedonasit, Andoni: Problemet janë shtyrë, Shqipëria mund të mos ndahet

Publikuar më: 1/7/2022, ora 21:22

“Plani Macron” trazon maqedonasit, Andoni: Problemet janë shtyrë, Shqipëria mund të mos ndahet

Publikuar më: 1/7/2022, ora 21:22

Analisti Ben Andoni komenton pasojat e planit francez për zgjidhjen e ngërçit midis Sofjes dhe Shkupit, që mund të zhbllokojë procesin e fillimit të bisedimeve të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë

“Plani Macron” trazon maqedonasit, Andoni: Problemet janë shtyrë, Shqipëria mund të mos ndahet

Publikuar më: 1/7/2022, ora 21:22

Analisti Ben Andoni komenton pasojat e planit francez për zgjidhjen e ngërçit midis Sofjes dhe Shkupit, që mund të zhbllokojë procesin e fillimit të bisedimeve të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë