Plani për qeverinë tranzitore dhe bllokimin e rrugëve – A2

Plani për qeverinë tranzitore dhe bllokimin e rrugëve

Petrit Vasili, nënkryetar i Lëvizjes Socialiste për Integrim, i ftuar në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN.