Platforma e Metës më 8 prill, fokusi tek përplasjet me mazhorancën për drejtësinë

Platforma e Ilir Metës me 14 pika, e propozuar më 8 prill është pasuar me deklarimin e 9 majit të Kryeministrit Rama në konferencën për shtyp me ambasadorin e BE, Lugi Soreca, se është i gatshëm të ulet në një tryezë për integrimin me Metën dhe liderin e opozitës Lulzim Basha.