Plazh në vjeshtë, një “verë e dytë” brenda vitit në bregdetin e Durrësit

Publikuar më: 30/10/2022, ora 16:36

Plazh në vjeshtë, një “verë e dytë” brenda vitit në bregdetin e Durrësit

Publikuar më: 30/10/2022, ora 16:36

Temperaturat e larta dhe moti i mirë kanë favorizuar qytetarët që të bëjnë edhe plazh në këto ditë vjeshte. Të ardhur kryesisht nga Tirana, ata thonë se janë të kënaqur me atë çfarë gjejnë në bregdetin e Durrësit.

Plazh në vjeshtë, një “verë e dytë” brenda vitit në bregdetin e Durrësit

Publikuar më: 30/10/2022, ora 16:36

Temperaturat e larta dhe moti i mirë kanë favorizuar qytetarët që të bëjnë edhe plazh në këto ditë vjeshte. Të ardhur kryesisht nga Tirana, ata thonë se janë të kënaqur me atë çfarë gjejnë në bregdetin e Durrësit.