“Plazhe 100% publike”, depozitohet projektligji në Kuvend

Publikuar më: 14/9/2022, ora 15:05

“Plazhe 100% publike”, depozitohet projektligji në Kuvend

Publikuar më: 14/9/2022, ora 15:05

Aktivisti i nismës Thurje, Marsel Rupi, sqaron iniciativën e organizatës që përfaqëson dhe deputeten e PD-së Flutura Açka.