Plazhi i Kallmit, turizmi elitar i lënë në harresë nga pushteti lokal

Publikuar më: 29/7/2019, ora 11:30

Plazhi i Kallmit, turizmi elitar i lënë në harresë nga pushteti lokal

Publikuar më: 29/7/2019, ora 11:30

Rruga që të çon në një prej zonave më piktoreske dhe njëkohësisht më pak të njohura, është në gjendje të mjeruar.