Plumba elektoralë, rrahën babanë në KZAZ, djali breshëri makinës së ish-deputetit socialist

Publikuar më: 17/5/2023, ora 19:45

Plumba elektoralë, rrahën babanë në KZAZ, djali breshëri makinës së ish-deputetit socialist

Publikuar më: 17/5/2023, ora 19:45

Jehona e zgjedhjeve për pak mund të shndërrohej në ngjarje të rëndë në Fushëkuqe të Kurbinit. E nisur ditën e zgjedhjeve brenda një KZAZ kur një nga vëzhguesit e “Bashke Fitojmë” Islam Ismaili, ka pretenduar se është qëlluar me shuplake teksa kapte një parregullsi. Por sot i biri i tij ka qëlluar me breshëri në një prite personin që sipas tij ishte agresori i të atit dhe pikërisht ish- deputetin socialist Armando Prenga. Plumbat nuk kanë arritur deri tek objekti, por çështja tashmë i takon drejtësisë.

Plumba elektoralë, rrahën babanë në KZAZ, djali breshëri makinës së ish-deputetit socialist

Publikuar më: 17/5/2023, ora 19:45

Jehona e zgjedhjeve për pak mund të shndërrohej në ngjarje të rëndë në Fushëkuqe të Kurbinit. E nisur ditën e zgjedhjeve brenda një KZAZ kur një nga vëzhguesit e “Bashke Fitojmë” Islam Ismaili, ka pretenduar se është qëlluar me shuplake teksa kapte një parregullsi. Por sot i biri i tij ka qëlluar me breshëri në një prite personin që sipas tij ishte agresori i të atit dhe pikërisht ish- deputetin socialist Armando Prenga. Plumbat nuk kanë arritur deri tek objekti, por çështja tashmë i takon drejtësisë.