“Po bëjmë transparencë”, Pentagoni hap arkivën për UFO-t, video dhe dokumente sekrete

Publikuar më: 1/9/2023, ora 13:08

“Po bëjmë transparencë”, Pentagoni hap arkivën për UFO-t, video dhe dokumente sekrete

Publikuar më: 1/9/2023, ora 13:08

Pentagoni amerikan ka hapur arkivën e tij duke ndërtuar një uebsajt për të shfaqur dokumente sekrete dhe imazhe për UFO-t. "Jemi të përkushtuar të bëjmë transparencë", njoftojnë nga departamenti i mbrojtjes.

“Po bëjmë transparencë”, Pentagoni hap arkivën për UFO-t, video dhe dokumente sekrete

Publikuar më: 1/9/2023, ora 13:08

Pentagoni amerikan ka hapur arkivën e tij duke ndërtuar një uebsajt për të shfaqur dokumente sekrete dhe imazhe për UFO-t. "Jemi të përkushtuar të bëjmë transparencë", njoftojnë nga departamenti i mbrojtjes.