Po e ndiqte Policia, “parkon” makinën në shatërvan

Publikuar më: 3/12/2021, ora 12:13

Po e ndiqte Policia, “parkon” makinën në shatërvan

Publikuar më: 3/12/2021, ora 12:13

Një video dramatike është kapur në kamera në orët e para të mëngjesit të enjtes, kur një makinë fluturon me shpejtësi brenda një shatërvani në qendër të qytetit Çambersburg në Pensilvani. CNN raportoi se makina ishte përfshirë në një aksident dhe po përpiqej t’i largohej ndjekjes së policëve para se të përfundonte e “parkuar” në shatërvan. Shoferi u dërgua në spital por nuk pati dëmtime të rënda.

Po e ndiqte Policia, “parkon” makinën në shatërvan

Publikuar më: 3/12/2021, ora 12:13

Një video dramatike është kapur në kamera në orët e para të mëngjesit të enjtes, kur një makinë fluturon me shpejtësi brenda një shatërvani në qendër të qytetit Çambersburg në Pensilvani. CNN raportoi se makina ishte përfshirë në një aksident dhe po përpiqej t’i largohej ndjekjes së policëve para se të përfundonte e “parkuar” në shatërvan. Shoferi u dërgua në spital por nuk pati dëmtime të rënda.