Po ecte në krah të kundërt në autostradë, i hiqet patenta

Policia Rrugore ka ndaluar një person, i cili po ecte në krahë të kundërt, në rrugën Tiranë-Elbasan, pranë mbikalimit te TEG. Në pamjet e dërguara nga Policia e Shtetit, mjeti që po kryente shkeljen është ndaluar nga dy makina policie dhe drejtuesit i është hequr patenta.