Po humb edhe shpresa, Pogoni i bukur i harruar mes natyrës

Publikuar më: 24/10/2021, ora 12:40

Po humb edhe shpresa, Pogoni i bukur i harruar mes natyrës

Publikuar më: 24/10/2021, ora 12:40

Pogoni është një prej krahinave me banorë mikpritës dhe natyrë të bekuar në qarkun e Gjirokastrës. Por për të arritur në këtë zonë, rruga është një sfidë jo e lehtë për t’u kaluar. Duhen 2 orë e 30 minuta, por udhëtimi, përtej peizazhit piktoresk që të shoqëron, pa më të voglin dyshim mund të konsiderohet një makth i vërtetë.

Po humb edhe shpresa, Pogoni i bukur i harruar mes natyrës

Publikuar më: 24/10/2021, ora 12:40

Pogoni është një prej krahinave me banorë mikpritës dhe natyrë të bekuar në qarkun e Gjirokastrës. Por për të arritur në këtë zonë, rruga është një sfidë jo e lehtë për t’u kaluar. Duhen 2 orë e 30 minuta, por udhëtimi, përtej peizazhit piktoresk që të shoqëron, pa më të voglin dyshim mund të konsiderohet një makth i vërtetë.