“Po humbasim me shpejtësi identitetin”, Tare: Nuk kemi të zhvilluar asnjë lloj turizmi

Publikuar më: 15/6/2022, ora 21:20

“Po humbasim me shpejtësi identitetin”, Tare: Nuk kemi të zhvilluar asnjë lloj turizmi

Publikuar më: 15/6/2022, ora 21:20

Eksperti për turizmin Auron Tare u shpreh kritik dhe shumë ashpër në lidhje me zhvillimin e turizmit në vendin tonë. Në studion e A2 Business, ai ngriti disa shqetësime dhe problematika që shoqërojnë turizmin shqiptar. Sipas tij 99% e bregdetit është e zaptuar dhe nuk ka as standard apo kritere të përcaktuara. Një tjetër shqetësim për Taren është humbja e identitetit në turizëm që sipas tij kjo nuk sjell turistin e edukuar dhe atë që shpenzon.

“Po humbasim me shpejtësi identitetin”, Tare: Nuk kemi të zhvilluar asnjë lloj turizmi

Publikuar më: 15/6/2022, ora 21:20

Eksperti për turizmin Auron Tare u shpreh kritik dhe shumë ashpër në lidhje me zhvillimin e turizmit në vendin tonë. Në studion e A2 Business, ai ngriti disa shqetësime dhe problematika që shoqërojnë turizmin shqiptar. Sipas tij 99% e bregdetit është e zaptuar dhe nuk ka as standard apo kritere të përcaktuara. Një tjetër shqetësim për Taren është humbja e identitetit në turizëm që sipas tij kjo nuk sjell turistin e edukuar dhe atë që shpenzon.