“Po kërkon të fitojë kohë,” Açka: Rama një burrec shteti, të japë dorëheqjen e të hetohet për “McGonigal”

Publikuar më: 3/2/2023, ora 21:16

“Po kërkon të fitojë kohë,” Açka: Rama një burrec shteti, të japë dorëheqjen e të hetohet për “McGonigal”

Publikuar më: 3/2/2023, ora 21:16

E ftuar në “Intervistë” me Merita Haklajn në A2 CNN, deputetja demokrate Flutura Açka i ka bërë thirrje kryeministrit Edi Rama që të dalë dhe të tregojë të vërtetën e tij, nëse është ashtu sic thotë, i pastër për çështjen McGonigal. Ndërsa komentonte daljet televizive të kryeministrit, të enjten mbrëma, deputetja demokrate tha se kjo ishte një mënyrë e kreut të qeverisë për të mbajtur një qëndrim të kontrolluar.

“Po kërkon të fitojë kohë,” Açka: Rama një burrec shteti, të japë dorëheqjen e të hetohet për “McGonigal”

Publikuar më: 3/2/2023, ora 21:16

E ftuar në “Intervistë” me Merita Haklajn në A2 CNN, deputetja demokrate Flutura Açka i ka bërë thirrje kryeministrit Edi Rama që të dalë dhe të tregojë të vërtetën e tij, nëse është ashtu sic thotë, i pastër për çështjen McGonigal. Ndërsa komentonte daljet televizive të kryeministrit, të enjten mbrëma, deputetja demokrate tha se kjo ishte një mënyrë e kreut të qeverisë për të mbajtur një qëndrim të kontrolluar.