“Po mbushet kupa”, Vuçiç njofton se do të shkojë në Bruksel me dosje kundër Kurtit

Publikuar më: 8/9/2023, ora 15:50

“Po mbushet kupa”, Vuçiç njofton se do të shkojë në Bruksel me dosje kundër Kurtit

Publikuar më: 8/9/2023, ora 15:50

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, ka përgatitur një dosje me ankesa ndaj kryeministrit të Kosovës Albin Kurti, me të cilën do të mbrojë tezën e tij në takimin e radhës në Bruksel se po përndjek serbët në veri. Gjithashtu pretendoi se ushqimet dhe ilaçet në Kosovë po mbarojnë.

“Po mbushet kupa”, Vuçiç njofton se do të shkojë në Bruksel me dosje kundër Kurtit

Publikuar më: 8/9/2023, ora 15:50

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, ka përgatitur një dosje me ankesa ndaj kryeministrit të Kosovës Albin Kurti, me të cilën do të mbrojë tezën e tij në takimin e radhës në Bruksel se po përndjek serbët në veri. Gjithashtu pretendoi se ushqimet dhe ilaçet në Kosovë po mbarojnë.