“Po thuhen të pavërteta”, Braçe për Mc Gonigal: “Ndërhyrja” e Ramës për skandalin rus, e padobishme

Publikuar më: 10/2/2023, ora 23:30

“Po thuhen të pavërteta”, Braçe për Mc Gonigal: “Ndërhyrja” e Ramës për skandalin rus, e padobishme

Publikuar më: 10/2/2023, ora 23:30

Çështja e funksionarit të FBI Mc Gonigal është një nga arsyet e protestës së opozitës që pritet të zhvillohet ditën e nesërme. Sipas Erion Braçes, i ftuar në ”Intervistë”, “ po thuhen shumë të pavërteta për ta përdorur politikisht dhe për të mbuluar thelbin. Thelbi nis në marsin e 2017, me paratë që kanë financuar fushatën e PD në vitin 2017, ky është thelbi shqiptar. Thelbi i çështjes Mc Gonigal janë akuzat ndaj tij për abuzim të ligjit. Nuk ka akuzë shqiptare në Amerike, ndaj kryeministrit nuk ka çështje”.

“Po thuhen të pavërteta”, Braçe për Mc Gonigal: “Ndërhyrja” e Ramës për skandalin rus, e padobishme

Publikuar më: 10/2/2023, ora 23:30

Çështja e funksionarit të FBI Mc Gonigal është një nga arsyet e protestës së opozitës që pritet të zhvillohet ditën e nesërme. Sipas Erion Braçes, i ftuar në ”Intervistë”, “ po thuhen shumë të pavërteta për ta përdorur politikisht dhe për të mbuluar thelbin. Thelbi nis në marsin e 2017, me paratë që kanë financuar fushatën e PD në vitin 2017, ky është thelbi shqiptar. Thelbi i çështjes Mc Gonigal janë akuzat ndaj tij për abuzim të ligjit. Nuk ka akuzë shqiptare në Amerike, ndaj kryeministrit nuk ka çështje”.