“Po t’vjen një kartolinë”, festat e fundvitit, një mundësi për solidaritet

Publikuar më: 18/11/2021, ora 08:40

“Po t’vjen një kartolinë”, festat e fundvitit, një mundësi për solidaritet

Publikuar më: 18/11/2021, ora 08:40

“Po t’vjen një kartolinë” është një nismë vullnetare, e cila synon të çojë dhurata dhe kartolina tek ata fëmijë që jetojnë në kushte më të vështira ekonomike. E ftuar në Dita Jonë për të folur për këtë temë ishte vullnetarja Flavia Hitaj.

“Po t’vjen një kartolinë”, festat e fundvitit, një mundësi për solidaritet

Publikuar më: 18/11/2021, ora 08:40

“Po t’vjen një kartolinë” është një nismë vullnetare, e cila synon të çojë dhurata dhe kartolina tek ata fëmijë që jetojnë në kushte më të vështira ekonomike. E ftuar në Dita Jonë për të folur për këtë temë ishte vullnetarja Flavia Hitaj.