Po vjen Omicron, Brataj: Nuk ka vend për alarmizëm, e keqja ka kaluar

Publikuar më: 2/12/2021, ora 20:51

Po vjen Omicron, Brataj: Nuk ka vend për alarmizëm, e keqja ka kaluar

Publikuar më: 2/12/2021, ora 20:51

“Nuk mendoj se do të kemi valët e muajve të kaluar, e keqja ka kaluar”, ky është mendimi i Skënder Brataj, kreut të Urgjencës Kombëtare, që hedh sadopak optimizëm mbi vitin e ri që po vjen. Kjo nuk do të thotë se fushata e vaksinimit duhet të ulë ritmet, madje do t’i shtojë me masat e reja që përfshijnë administratën dhe disa kategori punonjësish nga 4 janari.

Po vjen Omicron, Brataj: Nuk ka vend për alarmizëm, e keqja ka kaluar

Publikuar më: 2/12/2021, ora 20:51

“Nuk mendoj se do të kemi valët e muajve të kaluar, e keqja ka kaluar”, ky është mendimi i Skënder Brataj, kreut të Urgjencës Kombëtare, që hedh sadopak optimizëm mbi vitin e ri që po vjen. Kjo nuk do të thotë se fushata e vaksinimit duhet të ulë ritmet, madje do t’i shtojë me masat e reja që përfshijnë administratën dhe disa kategori punonjësish nga 4 janari.