Poeti laureat, juria: Kriter edhe pastërtia e figurës nga e shkuara komuniste

Publikuar më: 18/9/2023, ora 16:00

Poeti laureat, juria: Kriter edhe pastërtia e figurës nga e shkuara komuniste

Publikuar më: 18/9/2023, ora 16:00

Rudolf Marku ishte i pari poet laureat në kulturën shqiptare. Pas përfundimit të misionit, një tjetër shkrimtar pritet të përzgjidhet si laureati i poezisë edhe në Shqipëri. Juria e vendosur në qendrën kombëtare të librit dhe leximit tregon për kandidatët dhe kriteret e përzgjedhjes, mes të cilave pastërtia e figurës nga e shkuara komuniste.

Poeti laureat, juria: Kriter edhe pastërtia e figurës nga e shkuara komuniste

Publikuar më: 18/9/2023, ora 16:00

Rudolf Marku ishte i pari poet laureat në kulturën shqiptare. Pas përfundimit të misionit, një tjetër shkrimtar pritet të përzgjidhet si laureati i poezisë edhe në Shqipëri. Juria e vendosur në qendrën kombëtare të librit dhe leximit tregon për kandidatët dhe kriteret e përzgjedhjes, mes të cilave pastërtia e figurës nga e shkuara komuniste.