Pogradec, rikthehet Festivali Ballkanik i Filmit

Pas një viti të gjatë pandemik është rikthyer edhe Festvali Ballkanik i Filmit në Pogradec.

Për 5 ditë dhe netë me radhë, qyteti liqenor shëndrrohet në kryeqendrën e Ballkanit, pasi bën bashkë artistë, kineastë, producentë me dha pa përvojë nga të gjitha shtetet Ballkanike.