Pogradec, zbulohet kamioni me 84 klandestinë, arrestohet shoferi

Publikuar më: 10/11/2021, ora 14:59

Pogradec, zbulohet kamioni me 84 klandestinë, arrestohet shoferi

Publikuar më: 10/11/2021, ora 14:59

Kur forcat e policisë ndaluan kamionin e drejtuar nga Oligert Agolli, në hyrje të Tiranës, gati nuk i besonin syve kur nga trajleri filluan të dilnin një nga një 83 personat të fshehura aty, të lodhur nga një rrugë e gjatë dhe e mundimshme drejt vendeve të Bashkimit Europian. Drejtuesi 31-vjeçar, banues në fshatin Pirg, u arrestua në flagrancë për veprën penale "Ndihma për kalim të paligjshëm të kufijve", në një nga operacionet më të mëdha të operacionit “Perimetri”, i fokusuar në parandalimin e shfrytëzimit të emigracionit të paligjshëm.

Pogradec, zbulohet kamioni me 84 klandestinë, arrestohet shoferi

Publikuar më: 10/11/2021, ora 14:59

Kur forcat e policisë ndaluan kamionin e drejtuar nga Oligert Agolli, në hyrje të Tiranës, gati nuk i besonin syve kur nga trajleri filluan të dilnin një nga një 83 personat të fshehura aty, të lodhur nga një rrugë e gjatë dhe e mundimshme drejt vendeve të Bashkimit Europian. Drejtuesi 31-vjeçar, banues në fshatin Pirg, u arrestua në flagrancë për veprën penale "Ndihma për kalim të paligjshëm të kufijve", në një nga operacionet më të mëdha të operacionit “Perimetri”, i fokusuar në parandalimin e shfrytëzimit të emigracionit të paligjshëm.