Pogradeci në piktura, 20 artistë nga bota bëhen bashkë në një koloni artistike

Publikuar më: 24/1/2023, ora 15:19

Pogradeci në piktura, 20 artistë nga bota bëhen bashkë në një koloni artistike

Publikuar më: 24/1/2023, ora 15:19

Nuk është hera e parë që Pogradeci vlerësohet si një ndër vendet më piktoreskë për artistët vizualë. Qyteti ka pritur këtë fillimviti dhjetëra piktorë nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi dhe Egjipti të cilët u bashkuan në një koloni artistike.

Pogradeci në piktura, 20 artistë nga bota bëhen bashkë në një koloni artistike

Publikuar më: 24/1/2023, ora 15:19

Nuk është hera e parë që Pogradeci vlerësohet si një ndër vendet më piktoreskë për artistët vizualë. Qyteti ka pritur këtë fillimviti dhjetëra piktorë nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi dhe Egjipti të cilët u bashkuan në një koloni artistike.