Polemika në SHBA, dyshime për vetëvrasjen e mikut të Trump dhe Clinton – A2

Polemika në SHBA, dyshime për vetëvrasjen e mikut të Trump dhe Clinton

Rasti i financierit amerikan Jeffrey Epstein, për të cilin u raportua se kishte vrarë vetën në burg në pritje të gjykimit për abuzime seksuale, trafikim të të miturve dhe prostitucion, ka ndezur debate në Shtetet e Bashkuara. Pikëpyetje janë ngritur mbi faktin se si kishte qenë në gjendje të vetëvritej në qelinë e burgut, milioneri mik i Donald Trump dhe ish-Presidentit Bill Clinton.