Polemika nga Vllaznia, akuza nga kapiteni Lika: Rivalët janë stërvitur fshehurazi

Mes masave higjienike dhe ndjekjes së protokollit të rregullave, nisi përgatitjet për herë të parë në grup, edhe skuadra e Vllaznisë.