Polemika për sekuestrimin e vonuar, bosi i “Cosa Nostra” me dy bunkerë sekretë, “refuzon” gjyqin

Publikuar më: 19/1/2023, ora 16:52

Polemika për sekuestrimin e vonuar, bosi i “Cosa Nostra” me dy bunkerë sekretë, “refuzon” gjyqin

Publikuar më: 19/1/2023, ora 16:52

Polemika në Itali për sekuestrimin e vonuar të pasurive të bosit të Cosa Nostra, Matteo Messina Denaro, të arrestuar pas 30 viteve në arrati. Policia zbuloi dy bunkerë sekretë në Siçili të mbushur me orendi luksoze dhe bizhuteri, por dokumentet që mund ta implikonin ishin zhdukur.

Polemika për sekuestrimin e vonuar, bosi i “Cosa Nostra” me dy bunkerë sekretë, “refuzon” gjyqin

Publikuar më: 19/1/2023, ora 16:52

Polemika në Itali për sekuestrimin e vonuar të pasurive të bosit të Cosa Nostra, Matteo Messina Denaro, të arrestuar pas 30 viteve në arrati. Policia zbuloi dy bunkerë sekretë në Siçili të mbushur me orendi luksoze dhe bizhuteri, por dokumentet që mund ta implikonin ishin zhdukur.